Casa de moda Chanel a pus in scena un fashion show tribut pentru regretatul Karl Lagerfeld. Pe catwalk-ul acoperit de zapada au defilat Cara Delevingne si Penelope Cruz, iar front row-ul a fost plin de prieteni ai lui Lagerfeld.

Cunoscut pentru fashion show-urile spectaculoase pe care le punea in scena, nici acesta nu s-a lasat mai prejos. Totul s-a petrecut intr-un decor feeric de iarna, pe un podium acoperit de zapada.

rochii missgrey

Pe scaunele invitatilor s-au regasit schite ce ii intruchipeaza pe Karl Lagerfeld si Coco Chanel, alaturi de sintagma „the beat goes on…”

Chiar inainte de inceperea show-ului, din boxe au rasunat iinregistrari cu regretatul Karl Lagerfeld vorbind in limba franceza. Mai apoi, s-a tinut un moment de reculegere in memoria sa.

Muza si buna prietena a lui Karl Lagerfeld, Cara Delevingne a fost cea care a deschis fashion show-ul, pasind pe catwalk purtand o tinuta tweed, palarie si accesorii Chanel.

 

Ambasador al brand-ului, de pe podium nu a lipsit nici Penelope Cruz. Actrita a defilat purtand o tinuta all-white si tinand in mana un trandafir alb in memoria lui Lagerfeld.

 

In front row s-au aflat vedete de top precum Naomi Campbell, Marion Cotillard, Kristen Stewart, Janelle Monae, Monica Bellucci, Claudia Schiffer si Karen Elson, toti prieteni ai regretatului creative director Chanel.

La final de show, au fost prezentate cateva tinute all-white. De asemenea, pe fundal s-a auzit piesa „Heroes” a lui David Bowie, aceeasi care a inchis prezentarea din Milano a ultimei colectii a lui Karl Lagerfeld pentru Fendi.

 


Categories: BlogModele, evenimente, item vestimentar, moda, modele, noutati, stil, tendinte, vocea modelelor

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

«
»


No Comments, Comment or Ping

Reply to “Chanel – tribut pentru Karl Lagerfeld”

You must be logged in to post a comment.