Brad Pitt a împlinit astăzi, 18 decembrie, 54 de ani. Actorul are o carieră impresionantă şi a reuşit să facă furori de-a lungul timpului şi cu frumuseţea sa!

Brad Pitt este un actor, producător de film și activist social american. Este laureat a unui premiu Globul de Aur, un premiu Screen Actors Guild Award, de trei ori nominalizat la Premiul Oscar ca actor, și încă de două ori nominalizat la Oscar ca regizor, câștigând o dată premiul.

rochii missgrey

William Bradley „Brad“ Pitt s-a născut pe 18 decembrie 1963, în Shawnee, Oklahoma, şi a fost crescut în stilul baptiştilor conservatori sudici. Deşi în copilărie şi-a dezvoltat latura sportivă, fiind membru al echipelor de golf, tenis şi înot, în 1982 a fost licenţiat în jurnalism, cu specializare în publicitate.

Este considerat unul din cei mai atrăgători bărbați fapt pentru care de-a lungul timpului s-a bucurat de o atenție substanțială din partea mass-media.A devenit celebru după ce a interpretat rolurile principale din filmele „Interviu cu un vampir „, „Seven”, „12 Monkeys”, „Legendele toamnei”, „Fight Club“, „Meet Joe Black“, „Mr. And Mrs. Smith”, „The Curious Case of Benjamin Button”.

La 54 de ani, Brad Pitt este unul dintre cei mai “bine” barbati de la Hollywood. Daca in urma cu cativa ani era criticat pentru lookul sau neingrijit, cand puta barba si putea fi usor confundat cu un homeless ,  acum Brad a revenit la statutul sau de sex simbol. Si il merita de deplin!


Categories: BlogModele, evenimente, item vestimentar, moda, noutati, stil, tendinte, top, vocea modelelor

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

«
»


No Comments, Comment or Ping

Reply to “Brad Pitt a împlinit astăzi,54 de ani!”

You must be logged in to post a comment.