main_gopo_generic

Luni, 30 martie, la Sala Studio a Teatrului Naţional Bucureşti, a avut loc gala de decernare a premiilor Gopo 2015, echivalentul românesc al Premiilor Oscar. Actori, regizori, producători, în general cam toată lumea implicată în fenomen şi nu numai a fost prezentă la festivitatea care urma să desemneze cel mai bun film românesc, cel mai bun actor, cea mai bună actriţă, cel mai bun regizor şi nu doar atât.

Femei superbe în ţinute de designer au participat la cea de-a 9-a ediţie a Galei Gopo!

rochii missgrey

Malvina Cservenschi

Cătălina Grama

Malvina Cservenschi a strălucit într-o rochie verde, cu decolteu adânc şi tăietură pe picior, o creaţie Rhea Costa, in timp ce Cătălina Grama a păşit pe covorul roşu într-o rochie albă, cu decolteu şi trenă, purtând semnătura M Marquise.

Diana Dumitrescu

Sore

Ioana Blaj

Tinutele negre au fost alese de Diana Dumitrescu, Alina Sorescu, Sore (tinuta Manuri) şi Ioana Blaj, care a purtat o salopetă accesorizată cu pantofi roşii.

Alina Sorescu

Alina Sorescu a ales ca la ceremonia din acest an de decernare a Premiilor Gopo sa renunte la clasica rochie de seara si sa isi faca aparitia pe covorul rosu intr-un smoking negru, foarte elegant. Creatia vestimentara a fost realizata de sotul ei, designerul Alexandru Ciucu.

Albertina Ionescu

Maria Dinulescu

Albertina Ionescu a mizat pe o rochie lungă, roz prăfuit (creatie Laura Hincu), iar Maria Dinulescu a purtat tot o rochie roz, cu o tăietură îndrăzneaţa pe picior.

Alina Chivulescu

Claudia Pavel


Categories: BlogModele, evenimente, item vestimentar, moda, modele, noutati, stil, top, vocea modelelor

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

«
»


89 Comments, Comment or Ping

Reply to “Apariţii hot la Gala Gopo 2015”

You must be logged in to post a comment.