Noua linie vestimentară realizată de cel mai cunoscut designer masculin din România Alexandru Ciucu,a fost prezentata publicului in premiera pe 21 februarie la sala Le Diplomate a Hotelului Athenee Palace Hilton din Bucureşti,apoi o săptămână mai târziu, pe 28 februarie, colecţia a fost prezentată la Hotel de Paris din Monte Carlo, Principatul Monaco, în prezenţa unor invitaţi cu renume din lumea diplomatic, politică şi a modei.

Evenimentul este organizat sub Înaltul Patronaj al Casei Regale şi al Principelui Radu de România, în colaborare cu L’Amerique Latine de Monaco.
Creaţiile vestimentare semnate Alexandru Ciucu vor fi ulterior expuse până pe 12 martie la sediul Maison de L’Amerique Latine de Monaco, urmând a fi admirate de un public select din Monaco.

rochii missgrey

Intitulată “L’Homme.Roi 2012”, colecţia este de inspiraţie aristocratică, cu accente chic moderniste. Noile costume Alexandru Ciucu pun în valoare latura puternică şi dinamică a bărbatului modern, căruia îi oferă un plus de exclusivism, graţie materialelor de calitate, a detaliilor şi a croiului impecabil.

Pentru noile creaţii, designerul a folosit lână S’160, lână cu mohair, mătase brocart, tweed, lână cu mătase, bumbac, in cu mătase. Toate cele 30 de ţinute sunt realizate pe măsurile manechinilor din prezentare şi sunt accesorizate cu cravate din mătase realizate în Italia şi atent selecţionate

Colecţia “L’Homme.Roi 2012” include costume business de zi şi de seară, sacouri de vară şi ţinute masculine de ceremonie, din care nu lipseşte redingota.
Toate ţinutele sunt realizate în Atelierul de Înaltă Croitorie Alexandru Ciucu înfiinţat cu scopul de a aduce pe piaţa din România o contribuţie la dezvoltarea stilului vestimentar masculin.

“Nu toţi ne naştem nobili, însă prin atitudine fiecare dintre noi poate deveni un rege”, declară designerul Alexandru Ciucu, concentrând astfel în câteva cuvinte esenţa noilor sale creaţii.


Categories: evenimente, lansari, moda, noutati, tendinte

Tags: , , , , , , , , , ,

«
»


94 Comments, Comment or Ping

Reply to “Alexandru Ciucu transforma barbatul in rege – aflati totul pe BlogModele”

You must be logged in to post a comment.