Cunoscutul designer Alexandru Ciucu a lansat pentru prima data o linie vestimentara dedicata femeilor, “Lady vs Gentleman 2013”.

Imbracata in aceste tinute, femeia pare puternica, independenta si de neclintit. Pe asta a mizat si designerul Casei Regale.

“Ideea lansarii unei colectii de dama a pornit ca o provocare, dar si ca o modalitate personala de a complimenta si aprecia femeia moderna, de succes. Muza acestei colectii a fost Coco Chanel, cea care a schimbat definitiv moda feminina si a impus reguli de stil revolutionare.

rochii missgrey

Costumele propuse de mine imbraca femeia pe care barbatul doreste sa o vada: interesanta, sigura pe ea, fara insa a uita de eleganta si feminitate”, a declarat Alexandru Ciucu.

Lansarea noii linii a avut loc in prezenta a peste 250 de inviati, printre care s-au aflat moda feminina printesa Danemarcei, Eleonore Af Schaumburg-Lippe, principele Nicolae al Romaniei, Angela Gheorghiu, Catalin Botezatu si Mihai Albu, potrivit unui comunicat de presa.

“Mi-a placut foarte mult! Stiam la ce vin. Ador Coco Chanel. Ador si tot ce face Alexandru. Ne cunoastem de foarte multa vreme, avem multe pasiuni si prieteni in comun. Sunt foarte fericita sa ma aflu aici. La aceasta colectie am apreciat dualitatea intre barbati si femei!”, a declarat Angela Gheorghiu dupa incheierea show-ului.

De la acest eveniment nu au lipsit Raluca Lazarut, Giulia Nahman, Nicoleta Luciu, Margareta Paslaru, Carmen Bruma, Nico, Mircea Solcanu, Luana Ibacka, Doina Melinte, Ozana Barabancea, Carmen Negoita si Maria Radu.

Colectia a fost prezentata pe muzica lui Edith Piaf, insa in interpretarea Alinei Sorescu, frumoasa sotie a lui Ciucu.

Decorul a fost unul care a recreat atmosfera vechiului Paris, iar podiumul a fost decorat cu imagini reprezentand elemente stilizate, arhicunoscute din orasul de pe Sena, de la umbrele multicolore si tablouri pana la monumente precum turnul Eiffel si Arcul de Triumf.

Dupa cum a declarat si Alexandru Ciucu, inspiratie pentru aceasta colectie a fost Coco Chanel, iar in cadrul evenimentului el a initiat un dialog imaginar cu celebra creatoare de moda. La sfarsit, a asezat, in semn de omagiu, un buchet imens de trandafiri pe masa la care se afla, in mod imaginar, Coco Chanel.

 

Mihai Albu a creat pantofii pentru linia feminina, iar Kristina Dragomir a realizat palariile exclusiv pentru aceasta colectie.


Categories: BlogModele, evenimente, lansari, moda, modele, noutati, tendinte, vocea modelelor

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

«
»


No Comments, Comment or Ping

Reply to “Alexandru Ciucu prima colectie de modele vestimentare dedicate femeilor- ” Lady vs Gentleman 2013””

You must be logged in to post a comment.