Vara asta se poartă genţile cu dantelă, cele colorate, dar şi genţile accesorizate cu panglici!

Panglica este un element prezent astazi printre accesorii, parfumuri sau rochii! Aplicate pe genţi, dau un look feminin, chic, inocent. Se potrivesc de minune chiar şi pe genţile de plajă.

rochii missgrey

Când purtati o ţinută în culori neutre, aveti nevoie de o geantă puternic colorată care să va scoată din anonimat. Mizati pe verde smarald, portocaliu, fuchsia, albastru cobalt.

Nimic nu este mai feminin şi mai misterios decât dantela. Gentile cu dantelă, fie ele plicuri, genţi de mână sau de umăr, aduc un plus de senzualitate oricarei femei. Pentru un plus de originalitate, cautati genţi cu dantelă imprimată pe Jacquard, dantelă sub formă de imprimeuri pe pânză, ornamente cu dantelă pe o bază creată din paie sau mai multe straturi de dantelă suprapuse.

Gentile realizate din materiale brodate sunt extrem de sofisticate si de rafinate, asigurand oricarei tinute o nota de eleganta si lux. Realizarea de materiale care contin broderii sau valuri include un proces de fabricare foarte rafinat, de aceea doar anumite branduri isi permit realizarea lor.

Geanta supradimensionată rămâne în trenduri, poate şi pentru că e foarte practică. Alegeti un model clasic, simplu şi o culoare neutră, iar geanta supradimensionată va fi cea mai bună prietenă a dumneavoastra toată vara.


Categories: BlogModele, item vestimentar, moda, modele, noutati, tendinte, top

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

«
»


No Comments, Comment or Ping

Reply to “Moda 2013: ce genţi se poartă vara asta?!”

You must be logged in to post a comment.