Robert Pattison paseste in cercul exclusivist al personalitatilor Dior si devine noua imagine a emblematicului parfum Dior Homme.

Rolul principal din cel mai de success blockbuster al ultimilor ani, “Twilight Saga”, i-a adus lui Robert Pattinson celebritatea in intreaga lume. De atunci, artistul britanic si-a explorat talentul in productii cinematografice dintre cele mai diverse. L-am putut vedea in Remember Me” de Allen Coulter, in “Water for Elephants” de Francis Lawrence, in care a jucat alaturi de Reese Witherspoon, dar si in “Bel-Ami”, film in care il intruchipeaza pe George Duroy, celebrul personaj din romanul lui Maupassant. Apoi, David Cronenberg l-a ales sa joace in cel mai recent film al sau, “Cosmopolis”, adaptat dupa un roman Don de Lillo.

rochii missgrey

De curand, Robert Pattinson a terminat filmarile pentru “The Rover” de David Michod, pentru care a turnat in Australia, impreuna cu Guy Pearce. In viitorul apropiat, actorul va incepe sa lucreze la urmatorul film al lui David Cronenberg, “Maps to the Stars”, urmat de “Hold on to Me”, regizat de James Marsh, in care o va avea drept coprotagonista pe Carrey Mulligan. Si tot in viitorul apropiat vom descoperi mai multe si despre colaborarea lui Pattison cu casa Dior.


Categories: BlogModele, evenimente, lansari, noutati, tendinte, vocea modelelor

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

«
»


No Comments, Comment or Ping

Reply to “ROBERT PATTINSON, imaginea DIOR Homme”

You must be logged in to post a comment.