Dior şi-a prezentat prima colecţie Haute Couture sub semnătura designer-ului Raf Simons. Acesta a deschis casa de modă către alte perspective, iar în final, a ajuns la concluzia că totul stă în atitudine.

Atitudinea Dior „by” Raf Simons este impecabilă, este fresh şi este ceea ce aveau nevoie prezentările Haute Couture ale acestui sezon. Prezentarea Dior a fost un manifest al designer-ului cu sugestii pentru garderoba iernii viitoare.

rochii missgrey

Raf Simons la cârma Dior a reinventat principiile Haute Couture, iar cu această colecţie a „şters” tot ce a prezentat până acum label-ul şi a luat-o de la capăt. Noul look Christian Dior înseamnă o siluetă revoluţionară care pune accentul pe formele divine ale femeii şi se pare că merge pe ideea: în anul 2012 feminitatea este o atitudine.

Un lucru pe care l-a înţeles Raf Simons, şi l-a redat în cea mai recentă colecţie Dior, este faptul că în acest moment, femeia couture nu îşi doreşte numai să fie îmbrăcată, ci să se şi exprime: dacă ea îşi doreşte să îşi bage mâinile in buzunarele unei rochii de gală, Raf Simons a făcut totul posibil.

Femeile îşi doresc libertate vestimentară chiar şi atunci când merg la evenimente importante, ele îşi doresc rochii glamour, însă unele care le permite să şi danseze. Colecţia Dior se adresează femeilor puternice, care îndrăznesc să poarte o un costum tuxedo, pantaloni pană sau topuri cu peplum reinventat.

Colecţia Dior creată de Raf Simons respectă istoria brand-ului, dar aduce elemente arhitecturale esenţiale pentru moda contemporană. Rochiile sunt feminine, ca o pânză pictată de un maestru…unul care de abia şi-a luat în primire rolul.


Categories: BlogModele, evenimente, lansari, moda, noutati, vocea modelelor

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

«
»


No Comments, Comment or Ping

Reply to “Noua colecţie de modele Dior Haute Couture”

You must be logged in to post a comment.