In lume exista foarte multe femei frumoase, iar clasamente si topuri in care acestea au fost incluse s-au realizat de nenumarate ori.

Iata un top, al unor femei superbe, dar care ascund un mare secret: s-au nascut barbati!

rochii missgrey

Modelul australian de origine sarba, Andrej Pejic este recunoscut pentru abilitatea sa de a prezenta atat haine de barbati, cat si de femei. In cadrul unei prezentari de la Paris din ianuarie 2011, a purtat tinute masculine, dar si feminine pentru Jean-Paul Gaultier si haine barbatesti pentru Marc Jacobs. A fost inclus pe locul 18 in top 50 al modelelor masculine realizat de models.com, in timp ce detine si locul 98 in clasamentul FHM al celor mai sexy 100 de femei din lume in 2011.

Lea T. de origine braziliana s-a nascut Leandro Cerezo in anul 1981, dar acest lucru nu a oprit-o din a deveni unul dintre cele mai celebre modele transsexuale din industria modei. Lea a fost desemnata imaginea casei de moda Givenchy.

Transsexualitatea nu a oprit-o pe Claudia Charriez din a deveni un model international de top. Claudia a fost eliminata de la emisiunea-concurs “America’s Next Top Model” si de la emisiunea “The Janice Dickinson Modeling Agency” in 2008, dar acest lucru i-a oferit ambitia de care avea nevoie pentru a castiga concursul “America’s Next Top Transsexual Model” destinat exclusiv transsexualilor.

Nascuta Darrell Walls in 1985, modelul american Isis King si-a castigat notorietatea cand a devenit primul transsexual care participa la emisiunea “America’s Next Top Model”. Isis a concurat la doua editii ale emisiunii.

Argentinianca Florencia De La V si-a inceput viata in 1976 ca Roberto Carlos Trinidad, dar cu timpul a devenit una dintre cei mai celebri actori transsexuali din lume. De La V a aparut in telenovele, reviste si ziare, iar la un moment dat a detinut functia de editor al unei publicatii. In prezent este casatorita si are doi copii gemeni conceputi cu ajutorul unei mame-surogat.

Sirapassorn “Sammy” Atthayakorn din Thailanda a castigat concursul “Miss International Queen“, concurs de frumusete exclusiv pentru transsexuali, la editia din 2011.

Modelul din Sri Lanka, Chamila “Chami” Asanka este o debutanta in lumea modei. Totodata, a fost concurenta la editia din 2011 a consursului “Miss International Queen”.

Caroline “Tula” Cossey (nascuta Barry Kenneth Cossey) este un model britanic si una dintre cele mai cunoscute femei transsexuale din lume. Cossey a avut un rol minor in filmul “The Living Daylights” din seria James Bond, a pozat pentru Playboy si este autoarea unei autobiografii in care povesteste viata de model si transsexual, numita “I’m a Woman” (Sunt o femeie).

Modelul brazilian Roberta Close a fost primul transsexual care a pozat pentru editia din Brazilia a revistei Playboy inainte de a suferi operatia de schimbare de sex. Dupa ce a trecut prin toata seria de interventii chirurgicale pentru schimbarea de sex, Close a pozat intr-o revista braziliana pentru barbati numita “Sexy” si a fost votata “Cea mai frumoasa femeie din Brazilia“.

 Malika din India a suferit patru operatii de schimbare de sex si nenumarate proceduri medicale pentru a se transforma in femeia care isi dorea. In 2011 a devenit prima indianca desemnata sa reprezinte India la “Miss International Queen” din Thailanda, un concurs de frumusete dedicat exclusiv transsexualilor.

 

 

 

 

 


Categories: moda, modele, top, vocea modelelor

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

«
»


No Comments, Comment or Ping

Reply to “Top 10 modele,actrite…femei superbe care ascund un mare secret”

You must be logged in to post a comment.