De la decoruri idilice la invitaţi celebri şi momente de neuitat, nimic nu a fost lăsat la voia întâmplării de vedetele care s-au căsătorit anul acesta. Fotografiile cu rochiile de mireasă ale vedetelor au fost însă, de departe, cele mai aşteptate.

Celebrităţile au ales pentru ziua aceasta specială creatiile unor mari designeri.

rochii missgrey

Amal-Alamuddin-si-George-Clooney2

Amal Alamuddin, mireasa în vârstă de 36 de ani a lui George Clooney, a purtat la nunta din acest weekend de la Veneţia o creaţie din dantelă Oscar de la Renta, cu perle aplicate manual si un voal lung care s-a prelungit într-o trenă.

Angelina-Jolie1

Angelina Jolie a fost o mireasă superbă în rochia din satin Atelier Versace, de culoarea fildeşului, la a cărei creaţie au contribuit cei şase copii ai ei. Designerul Luigi Massi i-a implicat pe cei mici în realizarea acestei rochii, aplicând pe spatele rochiei şi pe voal mai multe imagini realizate după schiţele create de ei, iar rezultatul s-a remarcat prin originalitate.

Olivia-Palermo-si-Johannes-Huebl

Olivia Palermo a purtat în ziua nunţii cu Johannes Huebl o creaţie Carolina Herrera. Din caşmir în partea de sus, outfit-ul de mireasa a fost completat cu pereche de pantaloni albi, scurţi, peste care Olivia a avut o fustă din tul, asimetrică, cu tăietură adâncă pe picior, pe care a accesorizat-o co o pereche de pantofi albştri.

Ashley-Tisdale

Ashley Tisdale a purtat la nunta cu Christopher French o rochie lungă, diafană, iar pe cap a avut o coroniţă de flori, iar acest look romantic a fost adoptat şi de dominşoarele sale de onoare.

Kim-Kardashian-si-Kanye-West1

Kim Kardashian s-a căsătorit la începutul acestei veri cu Kanye West în Italia, la Florenţa. Îmbrăcată într-o rochie Givenchy Couture, creată de însuşi Ricardo Tisci, directorul artistic al Casei Givenchy.

Eros Ramazzotti si Marica Pellegrinelli

Marica Pellegrinelli, superba mireasă de 25 de ani a lui Eros Ramazzotti, a avut la nunta organizată în Piemont o rochie Valentino, pe a cărei fustă erau imprimate un portativ şi notele muzicale ale unui cântec al lui Eros.

Elisabetta-Canalis2

Elisabetta Canalis, una dintre fostele iubite ale lui George Clooney, s-a căsătorit cu chirurgul ortoped Brian Perri. Italianca s-a măritat în Sardinia îmbrăcând în ziua nunţii o rochie albă, brodată.

Jessica-Simpson

Jessica Simpson şi Eric Johnson nu s-au uitat la bani când şi-au organizat nunta, bugetul lor pentru acest eveniment fiind undeva pe la 1,5 milioane de dolari. Jessica a apelat la Carolina Herrera care i-a creat o rochie de prinţesă. “Întreaga rochie este brodată cu aur şi pare foarte regală”, mărturisea designerul .


Categories: BlogModele, evenimente, item vestimentar, moda, stil, tendinte, top, vocea modelelor

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

«
»


No Comments, Comment or Ping

Reply to “Vedetele in ziua nuntii lor”

You must be logged in to post a comment.