In sezonul estival ţinutele lejere îşi reintră in drepturi. Rochiile vaporoase, pantalonii palazzo, fustele scurte sunt item-uri nelipsite în zilele toride de vară. La capitolul accesorii, genţile plic sunt nelipsite, fiind şi cea mai bună opţiune pentru a va completa outift-urile cu o piesă ultra chic.

 

Chiar dacă de obicei purtati genţi de dimensiuni mari, extrem de practice mai ales în timpul zilei, puteti încerca o schimbare şi să alegeti o geanta plic supradimensionată chiar şi pentru ţinutele de birou. Veti adora sentimentul de libertate oferit de o geantă uşoară, în care puneti doar strictul necesar.

rochii missgrey

 

Fie că optati pentru un plic maxi sau pentru unul de dimensiuni mici, în acest sezon aveti o mulţime pentru stilul  vestimentar si pentru conformaţia dumneavoastra.

 

Un plic uni alb sau negru este alegerea fără greş în acest sezon. Versatil şi clasic, este o investiţie de care va veti bucura cu certitudine mult timp de acum înainte. Il puteti asorta oricărei ţinute, indiferent că este una de zi sau de seară.

 

 

Culorile tari sunt în voga şi în zona accesoriilor, astfel ca un plic colorat se va potrivi de minune cu restul vestimentaţiei dumneavoastra. Alege nuanţe de verde smarald, galben solar sau albstru electric şi purtati-l cu piese complementare cromatic, pentru un outfit de impact.
Mix and match poate fi deviza dumneavoastra vestimentară, în care rolul principal îl are plicul cu imprimeu, fie acesta leopard, cu motive etnice sau florale. Asortati-l cu o pereche de pantaloni scurţi imprimaţi, însă cu un alt tip de motiv, un top simplu şi o pereche de pantofi stiletto cu tocul mediu.

 

 

Din punct de vedere al modelelor, în sezonul estival 2013, pe lângă clasica geantă plic, modelul “roll-up” face furori. Inspirat parcă de pungile de cumpărături de hartie, este o altă variantă cool pentru care puteti opta dacă vreti o piesă altfel în garderoba dumneavoastra.

 

 

Pentru ţinutele de cocktail, o geantă plic este alegerea indicată, dacă nu vreti să purtati un clutch. Geanta plic de seară este însă de mici dimensiuni şi poate fi ornată cu detalii deosebite ca paietele, cristalele swarowsky, inserţii metalice, etc.

 

 

 


Categories: BlogModele, moda, modele, noutati, tendinte, top, vocea modelelor

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

«
»


124 Comments, Comment or Ping

Reply to “Vara asta se poarta gentile plic – uite pe BlogModele cum poti alege o piesa ultra chic!”

You must be logged in to post a comment.