Nu stiu cat se verifica zicala “Diamonds are a girls best friend”, insa zicala „Diamons are forever” este mai mult decat adevarata. O data ce ai unul si  te indragostesti de el, va ramane intotdeauna la fel de stralucitor si frumos.

Din dorinta de a epata, vedetele au incetat sa mai poarte clasicele bijuterii cu diamante si au trecut la urmatorul nivel.

rochii missgrey

Iata  un mic top al celor mai scumpe piese vestimentare realizate din diamante si care au fost estimate la valori cu multe zerouri:

-Poseta pretioasa cu 326 diamante, creata de Lazare Kaplan si designerul de pantofi de lux Taryn Rose,in valoare de 49.000$.

-Sandale create de catre designerul Stuart Weitzman, in valoare de 2 mil$ ,au fost acoperite de peste 500 de diamante, dintre care si un diamnat Amaretto foarte rar.

-Rochia semnata Randi Rahma, estimata la o valoare de 2.5 mil$,este  incrustata cu 2.000 de diamante de culoarea sampaniei.

-O alta rochie si mai pretioasa este semnata de  Thomas Heverin cu  4000 de diamante, a fost estimata la incredibila suma de 4 mil$.

-Victoria Secret a produs faimosul Fantasy Bra Diamond.Modelul acestui an,evaluat la 12 mil$ , a avut 2900 diamante, 22 rubine si faimoasele diamante Splendor Mouawad, de 101 carate, taiate in forma perfecta de para.

-Recordul pentru cea mai scumpa piesa vestimentara purtata vreodata, realizata din diamante, il detine Harry Winston si a sa rochie , evaluata  in prezent, la peste 40 de mil$.


Categories: modele, noutati, top

Tags: , , , , , , ,

«
»


No Comments, Comment or Ping

Reply to “Topul celor mai scumpe modele vestimentare realizate din diamante”

You must be logged in to post a comment.