Iata 10 nuanţe spectaculoase de la prezentările de modă toamnă-iarnă 2012/2013:

Portocaliu ars este noul Tangerine Tango

rochii missgrey

Nuanţa portocaliu ars nu este la fel de vibrantă precum a fost Tangerine în sezonul trecut, însă este ceva mai ternă şi se potriveşte de minune în ţinutele noului sezon. Designerii recomandă să adoptati această culoare prăfuită cu accente negre.

Mov-vânătă pentru un look romantic

Această nuanţă de mov a primit denumirea de “vânătă” pentru că este ceva mai închisă. Deşi s-a regăsit şi în sezoanele trecute, mai ales în machiaj, acum a făcut valuri şi pe catwalk.

Albastru regal – primul albastru din listă

Această nuanţă de albastru, care se află undeva între regal şi cerneală, a fost preferata designerilor. Poţi să spuneti că nu este superbă şi elegantă? Albastru regal este o nuanţă saturată şi merge de minune în combinaţie cu negru “basic”.

Piersică – toamna se adună roadele

În sezonul primăvară-vară 2012 toată lumea s-a îndrăgostit de această nuanţă pastelată şi pentru că merită, ea revine în forţă în toamnă. Piersica o să fie “nude-ul” noului sezon, însă pentru un look mai îndrăzneţ, purtati-o în combinaţie cu mov-vânătă.

Turcoaz-vernil a mării

Turcoaz-vernil este o altă nuaţă care provine din culoarea albastru, “adorata” designerilor. În această toamnă, culorile pământii au fost înlocuite de cele marine, deci acum nu mai aveti scuze să nu aratati ca o sirenă, că tot sunt ele în tendinţe. Această culoare merită a fi purtată seara, pe materiale ca mătase, saten sau catifea.

Galben-muştariu în ţinute minimaliste

Această nuanţă de glaben-muştariu este o schimbare binevenită la galben-neon din sezonul trecut. Ea poate fi purtată sub formă de imprimeu, ca accesoriu sau ca un element într-o ţinută “color block”.

Roşu: veneţian, vişiniu sau “oxblood”

Înainte de paleta albastră, roşu vine pe primul loc, în diferite nuanţe, una mai fabuloasă ca alta. În acest sezon, designerii recomandă să adoptati orice nuanţă de roşu, dar mai ales cea închisă, sub forma unei rochii sau unui element din piele (pantalon, fustă sau geacă).

Turcoaz-azuriu, albastru marca Tiffany

 În acest sezon nuanţa bleo-ciel, pentru care este recunoscut brand-ul Tiffany, trebuie să îi facă loc unui alt albastru-azuriu. Această culoare vibrantă este tinerească şi fresh, perfectă pentru ţinute cu elemente metalice.

Roz “călătoreşte” în toamna 2012

În caz că nu ştiati până acum, pastelurile se poartă şi în sezonul friguros, iar după nuanţa piersică, vine roz pudrat. Aici putem să vorbim despre două nuanţe, una mai puternică (roz flambe) şi cea pe care o vedeti mai sus (roz mut).

Verde military

Pentru că în acest sezon tendinţa military a revenit puternic, ea aduce şi această nuanţă de verde, care tinde spre khaki.

 

 

 

 


Categories: BlogModele, moda, noutati, tendinte, top

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

«
»


No Comments, Comment or Ping

Reply to “Top 10 tendinţe colorate ale noului sezon – pe BlogModele”

You must be logged in to post a comment.