Cine a spus ca fustele sunt doar pentru femei?

 Barbatii cu suficient testosteron, nu se feresc de a imbraca o fusta, pastrandu-si in continuare atitudinea cuceritoare. Special pentru doamne si domnisoare, am pregatit un top al barbatilor faimosi si frumosi , care au purtat fuste si au aratat cel putin…interesant…poate chiar sexy!

rochii missgrey

6. Jared Leto – cand am vazut poza de pe locul 6, mi-a luat ceva timp pana cand am vazut fusta…Si sincer, cui ii pasa de fusta, cand Jared Leto arata asa?! Jared Leto este cantaret(solistul trupei 30 STM),compozitor,actor ,cocheteaza cu fotografia,membru al unor organizatii umanitare de binefacere …  si este un tip extrem de excentric!

7. Sean Connery – actorul este un scotian veritabil, care poarta cu mandrie kiltul, iar la atitudinea avuta, nu putem spune decat “Jos palaria!” pentru Sir Sean Connery!

8. Vin Diesel – actorul de buna voie si nesilit de nimeni a purtat o fusta din piele, asortata cu un pulover negru si cizme din piele. Vin Diesel  a aparut in acest outfit , la MTV Europe Music Awards …si uitandu-ma la fotografie, pare ca se simtea foarte in largul sau!

9. Marcus Schenkenberg – fomodelul suedez, a purtat o fusta… dar pe podium. Totusi, sa nu ignoram aplauzele stranse…

10. Russell Crowe – actorul australian ocupa acest ultim loc. De ce doar 10? Nu fiindca n-ar arata demential, pana si in fusta,  ci pentru ca prilejul cu care o poarta tine strict de filmul Gladiator.

 I-ati vazut, i-ati admirat si probabil v-ati si amuzat la vederea unor imagini. Acum ca i-ati vazut in fusta, parca nu mai sunt chiar atat de intimidanti, nu?


Categories: moda, noutati, tendinte, top, vocea modelelor

Tags: , , , , , , , , , ,

«
»


No Comments, Comment or Ping

Reply to “Top 10 barbati faimosi in fuste, doar pe BlogModele (partea II)”

You must be logged in to post a comment.