Săptămâna Modei de la New York a atins senzaţionalul ,prin prezentări cu adevărat ieşite din…tipare.

Celebrul creator Tommy Hilfiger a impresionat publicul cu ultima colecţie toamnă-iarnă 2012, de fapt un show de modă pus în valoare original.

rochii missgrey

Inspirat de viaţa militară, desingerul şi-a îmbrăcat modelele în jachete soldăţeşti, cu influenţe rock.

Culorile predominante au fost maro, gri, negru, dar şi nuanţe de albastru.

“Prefer să creez haine pentru bărbaţi, deoarece este mai simplu. Ştiu exact ce vreau să port. Îmi place să mă uit la hainele pentru femei, deoarece îmi place să văd femei frumoase purtând ţinute frumoase, ” a declarat designerul.

Ineditul prezentării marca Hilfiger, a fost urmat de ineditul a cinci designeri din Coreea de Sud, care  şi-au etalat creaţiile. Creatorii de modă coreeni au venit cu unele concepţii noi, în speranţa de a câştiga inimile americanilor. În timp ce unii au preferat să se inspire din arhitectura tradiţională, alţii au oferit iubitorilor de modă viziunea unor călătorii… în Univers.

Costumele de mătase şi rochiile de şifon au fost puse în evidenţă prin culori vibrante şi imprimeuri îndrăzneţe. Criticii de modă au definit prezentările amintite într-un mod la fel de inedit: “Am avut soldaţi rock’n’roll şi călătorii coreene în spaţiu. Moda nu putea fi mai surprinzătoare!”.


Categories: evenimente, moda, modele, noutati, tendinte, vocea modelelor

Tags: , , , , , ,

«
»


No Comments, Comment or Ping

Reply to “Modele senzationale la Saptamana Modei de la NY”

You must be logged in to post a comment.