Rujul roşu, echivalentului tocurilor stiletto în machiaj se menţine în tendinţe. Dacă ne gândim că rujul roşu a fost printre primele produse de machiaj inventate fiind considerat un simbol al feminităţii, acest produs de machiaj nu se va demoda niciodată. Prin urmare rujul roşu nu trebuie să-ţi lipsească din trusa de machiaj.

Pe catwalk, pe strada, in escapadele vedetelor de la Hollywood, pe buzele prietenei tale celei mai bune – “rouge fatale” e peste tot, aducand oricarui machiaj o tusa senzuala.

rochii missgrey

Sa alegi nuanta perfecta de rosu e o adevarata aventura: tonul rujului trebuie sa depinda, in primul rand,de pigmentii pielii tale.

Daca ai buzele mari, singurul lucru care mai sta intre tine si un ruj rosu perfect este aplicarea corecta cu pensula,dar daca ai buzele subtiri nu te aventura sa-l afisezi.

Nu in ultimul rand, asorteaza-ti mereu rujul rosu la atitudine: transforma zilele in care il porti in momente speciale, zambeste din plin si flirteaza fara retineri. Nu uita: esti la fel de tentanta precum culoarea pe care o porti pe buze!

Iata si  cateva exemple de rujuri rosii deosebite: M.A.C. cosmetics-nunanta Ruby Woo; Shiseido-nunata 613 din gama Perfect Rouge; Deborah Milano-nuanta Nr.5 din gama24 Ore Stay Perfect; Max Factor-nuanta Lipfinity Lip Tint.


Categories: moda, noutati, tendinte, vocea modelelor

Tags: , , , , , ,

«
»


No Comments, Comment or Ping

Reply to “Tentatia rujului rosu – idei,modele,nuante”

You must be logged in to post a comment.