Anul acesta, datorită Jocurilor Olimpice, Londra o să fie luată cu asalt de toată populaţia, dar mai ales de fashioniste. Dacă vreti să va alcătuiti si dumneavoastra ţinute care să denote stilul „british”, iata cateva idei bune de luat in calcul!
Jocurile Olimpice (iulie-august 2012) bat la uşa, dar nu va  impacientati, mai aveti destul timp ca să va alcătuiti ţinute inspirate de englezi, bineînţeles, cu imprimeul steagului „Union Jack”.
„Union Jack” sau „Union Flag” este denumirea după care steagul Angliei este recunoscut în întreaga lumea. Dacă nu îl cunoasteti, acesta este alb, cu linii albastre şi roşii. Acestea fiind zise, steagul este şi elementul care ar trebui să fie baza oricărei ţinute de inspiraţie „british”.
Fie că plecati în Londra, fie că sunteti deja acolo sau va doreşti să vedeti din ţară Jocurile Olimpice, micul nostru ghidul cu ţinute „british”, cu siguranţă o să va aducă un strop de inspiraţie. Puteti să va alcătuiti ţinute cu faimosul steag imprimat sau puteti opta pentru ţinute alb-albastru-roşu.

Probabil că ţinutele noastre nu se vor ridica la nivelul celor făcute de designer-ul Stella McCartney pentru echipa britanică, dar va puteti lasa „punkeriţa” interioară să iasă la iveală şi cu siguranţă nu veti da greş. Dacă mai vreti un style icon din stilul căreia să te inspiri, atunci aruncati un ochi pe ţinutele modelului Agyness Deyn.

rochii missgrey

Anglia organizează pentru a treia oară Jocurile Olimpice, aşa că dacă vreti să  va  ridicati  la nivelul succesului lor, cel mai bin ear fi sa mergeti pe ţinute mai elegante, precum sunt cele propuse de Mango.

Accesoriile sunt elementele cheie când vine vorba de aceste ţinute: puteti opta pe bandane cu steagul Angliei, pe ceasuri cu imprimeu „Union Jack”, cercei cu acelaşi imprimeu şi chiar colanţi.

Dacă mergeti pe ţinută eleganta, incercati următoarele combinaţii:

  • Fustă roşie, tricou marinăresc în dungi alb cu negru, încălţăminte albastră
  • Sarafan roşu, geantă bej/sau cu steag, încălţăminte albastră
  • Maieu alb cu puţin negru, pantaloni într-o nuanţă puternică de albastru, plic roşu, sandale negre
  • Maieu transparent albastru, pantaloni albi, sandale roşii
  • Tricou gri, fustă roşie cu model peplum,  încălţăminte albastră şi un clutch alb.

Categories: BlogModele, evenimente, moda, modele, noutati, tendinte

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

«
»


No Comments, Comment or Ping

Reply to “Stilul „british” – modele cu care sa intampini Jocurile Olimpice”

You must be logged in to post a comment.