Dolce & Gabbana va lansa, luna viitoare,  o linie de îmbrăcăminte pentru copiii între 0 şi 10 ani, ce se preconizează a fi cel putin la fel de stilată ca linia pentru adulti.

“Nu ştiam foarte multe lucruri despre această lume, însă fratele lui Domenico are trei copiii cu vârste cuprinse între doi şi şase ani”, a declarat Stefano Gabbana.

rochii missgrey

“Linia este concepută ca o expansiune a lumii Dolce & Gabbana. Este parte a culturii noastre şi marchează unul dintre cele mai importante momente din viaţa noastră”, a adăugat acesta.

Colecţia va include haine de zi, de interior, de plajă, accesorii şi încălţăminte, printre care o rochie lila cu paiete, un costum tuxedo, jachete din stofă, precum şi creaţii de inspiraţie barocă.

Cu toate că piesele vestimentare din colecţie sunt luxuriante, cei doi designeri susţin că au pus pe primul loc comoditatea pieselor vestimentare şi nu frumuseţea: “Am cerut părerea tuturor mămicilor pe care le cunosteam. Am învăţat mult, o mulţime de detalii”, a spus Domenico Dolce

Casa de modă italiană urmează astfel alte mari branduri luxury care au lansat linii vestimentare pentru copii: Gucci, Lanvin sau Diane von Furstenberg.


Categories: BlogModele, evenimente, lansari, moda, modele, noutati, tendinte, vocea modelelor

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

«
»


67 Comments, Comment or Ping

Reply to “Noua colectie Dolce & Gabbana – modele pentru copii”

You must be logged in to post a comment.