Accesoriile potrivite pot să schimbe complet o ţinută şi dacă îţi doreai să ştii care era secretul lui Elizabeth Taylor când apărea la o petrecere Hollywoodiană şi toată lumea rămânea uimită, bijuteriile sclipitoare şi sofisticate erau cheia. Accesoriile cu pietre preţioase, pene şi paiete metalice devin cel mai bun prieten atunci când rochia ta este simplă şi vrei să îi dai un „boost” ca să atragi atenţia la o petrecere.

Fie că eşti genul care preferă ceva discret, precum o broşă, o bentiţă în tendinţe sau un inel XXL, fie că mergi pe ceva mai îndrăzneţ precum brăţări, coliere şi cercei, alege un singur accesoriu mare şi nu vei epata, însă cu siguranţă o să străluceşti.

rochii missgrey

Uite cateva accesorii care pot fi aliatul tau de nadejde la o petrecere glamoroasa:

Bratarile

Auriul şi argintiul mereu o să domine accesoriile, iar brăţările aurii cu pietre mari sunt o investiţie bună pe termen lung.
Brăţările cu influenţe orientale nu se vor demoda niciodată şi mereu dau un aer elegant oricărei ţinute. Dacă optezi pentru brăţări argintii, din acelea late, de data aceasta poţi merge pe două accesorii maxi.

Cerceii

Fie că ai rochie lungă sau scurtă, fie că optezi pentru un look androgin, un coc de balerină şi o pereche de cercei lungi, candelabru, o să completeze ţinuta ta.

Anul acesta se poartă cerceii lungi, cu pietre preţioase sau cei şnur, dar şi cei cu pene, pentru un look trendy-chic. Dacă optezi pentru o ţinută mai jucăuşă, cerceii lungi, cu pietre colorate nu trebuie lăsaţi în urmă, dealtfel nici cei cu influenţe rockish, cu aplicaţii ca ţepi sau cei ca o aripă de înger.

 

Colierele

Dacă tot am amintit-o mai sus pe frumoasa Elizabeth Taylor şi gusturile sale în materie de bijuterii luxoase, actriţa mereu a mers pe coliere scumpe, unicate, iar dacă arătau ca un şarpe, cu atât mai bine.

Nu eşti genul care să poarte cercei? Atunci colierele sunt un „must”. Partea bună la tendinţele din ultimii ani este faptul că un colier masiv vine la fel de bine accesorizand o rochie, dar şi deasupra unui tricou.

Daca vrei ceva mai exotic ,pe langa colierele masive ,nu uita ca anul acesta continua trend-ul gulerului „Peter Pan”.


Categories: moda, modele, noutati, tendinte, vocea modelelor

Tags: , , , , , , , , , ,

«
»


No Comments, Comment or Ping

Reply to “Modele de acesorii demne de o petrecere de la Hollywood”

You must be logged in to post a comment.