Mirela Stelea, designerul premiat in 2011 cu Trofeul de Excelenta Eva pentru cel mai bun debut in moda, revine cu o noua colectie de senzatie. Dupa ce anul trecut a lansat prima colectie Cruise si prima colectie integrala de salopete din Romania, Mirela Stelea a lasat o noua linie de rochii de cocktail si red carpet, intitulata „Asmara”.

Noile creatii vestimentare semnate Mirela Stelea sunt realizate din matase naturala de cea mai buna calitate si sunt imbogatite cu aplicatii discrete de dantela, paiete metalizate, margele fine si cristale Swarovski.

rochii missgrey

Pentru noua colectie, Mirela Stelea a pregatit o sedinta foto speciala, realizata in palatul Cesianu-Racovita (sediul Artmark).

Modelul Nicoleta Vaculov a imbracat elegantele tinute semnate Mirela Stelea si a fost fotografiata de Ciprian Strugariu printre opere de arta ce valoreaza sute de mii de euro, apreciate de iubitorii de frumos de pretutindeni.

Un erotism nostalgic si perfect asumat se degaja din noua colectie Asmara, semnata Mirela Stelea.

Conceputa ca un manifest impotriva anilor de androginie, aceasta colectie propune o feminitate impregnata de eleganta si de gratie.

Materiale precum matasea naturala, dantela, satinul, in tonuri pastelate, nude, turcoaz, oranj sau lila si aplicatii manuale de paiete metalizate, margele pretioase sau cristale Swarovski- constituie materia prima pentru o colectie de rochii de seara si cocktail, dedicata unei femei pentru care arta seductiei nu mai este un secret.

Punand accent pe rochii vaporoase, confortabile si feminine noua colectie Mirela Stelea privilegiaza o moda “facile a vivre”.

„In limba araba „Asmara” inseamna fluture, iar acest cuvânt exprima pe deplin ideea acestei colectii: frumusete, culoare, libertate, lejeritate si rafinament. Silueta clasica este redefinita prin taieturi surprinzatoare, aplicatii manuale de cristale si combinatii sublime de culori. Femeia care imi poarta rochiile trebuie sa se simta libera, intocmai ca un fluture”, declara Mirela Stelea.

Colectia „Asmara” va fi pentru prima data prezentata publicului la inceputul lunii martie, in cadrul evenimentelor conexe Tuleries Showroom din preajma Festivalului de Moda de la Paris.


Categories: evenimente, lansari, moda, modele, noutati, tendinte

Tags: , , , , , , , , ,

«
»


No Comments, Comment or Ping

Reply to “Mirela Stelea,rochii in modele de senzatie pentru cocktail si red carpet”

You must be logged in to post a comment.