Portretele feminine din cea mai recentă campanie I.D.Sarrieri ne dezvăluie multitudinea de stiluri pentru noul sezon. De la delicateţea materialelor, la aplicaţiile punk, sezonul toamnă-iarnă 2012 o să fie cu adevărat spectaculos.

În centrul colecţiei se află asocierea dintre nivelurile inedite ale unui parfum couture şi diferitele posturi ale feminităţii traduse în lenjerie senzuală de lux. Colecţia I.D. Sarrieri pentru sezonul toamnă-iarnă 2012 a fost comparată cu un parfum delicat, deoarece tonurile ei sunt la fel de puternice şi misterioase precum diferitele arome.

rochii missgrey

Colecţia de lenjerie sexy, de lux, ne propune culori metalizate, vişiniu mătăsos, violet închis, negru şi griuri dantelate care sunt alcătuite câteodată pe fundaţii nude sau fildeş, dar sunt şi îndulcite cu un strop de roz, pentru ca mai apoi să fie „eliberate” să îţi arate caracterul aventuros şi capricios al frumuseţii feminine.

Toamna 2012 aduce esenţa romantismului în compoziţii delicate, marca I.D.Sarrieri, cum ar fi dantela Chantilly, şi care pun în evidenţă latura puternică a unei femei prin tul fin şi o îmbogăţeşte cu aplicaţii preţioase de la Swarovski.

Factorul senzual este concentrat în acest sezon pe accesorii care aduc un aer de unicitate. Atenţia la detalii, încadrează această lenjerie într-o clasă unică, cu elemente couture, corsete, body-uri retro şi look-uri glamour, perfecte pentru spiritele active şi romantice.
Sezonul de toamnă-iarnă 2012/2013 strâneşte dorinţa interioară de a pune în evidenţă cea mai pură formă a seducţiei.


Categories: BlogModele, lansari, moda, noutati, tendinte

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

«
»


No Comments, Comment or Ping

Reply to “I.D. Sarrieri, modele seducătoare pentru un sezon inedit”

You must be logged in to post a comment.