Din dorinta pentru frumos, Fashion Victim va ofera  tinute lejere, de calitate, cu un touch personal si usor de purtat atat pe zi cat si seara, pentru orice gen de eveniment, colecţia fiind una variata ce poate mulţumi persoane cu gusturi diferite. In cadrul acesteia se evidentiaza sacourile de o eleganta clasica dar si jeansii comozi, pregatiti sa faca fata oricarui tip de aventura.

Totusi, fragilitatea pastelurilor echilibreaza natura reusind sa o anime prin texturi fine si atingeri delicate de matase, o senzuala metamorfoza a broderiilor, voalurilor si dantelelor sofisticate, in elemente perfecte gata sa sublinieze feminitatea si puterea de seductie duse la superlativ. Imbinand fuste, bluze si rochii din materiale fluide si printuri florale, atat nude cat şi colorate, iti oferim posibilitatea de a transforma tinuta de primavara intr-o veritabila opera de arta.

rochii missgrey

Jocul cromatic al materialelor, texturile diafane si designul ultra-senzual redefinesc siluete puternice capabile sa transforme accesoriile în adevarate piese cult.

In functie de starea de spirit, magazinele noastre iti pot crea tinuta perfecta care sa vibreze cu ceea ce te inconjoara si care sa emane energie pozitiva. Iti poti vedea outfit-ul visat cum prinde contur alegand din gama variata de produse stilizate cu mare grija de cei mai in voga designeri ai momentului. Alege-ti o tema,  o poveste si vino in magazinele Fashion Victim sau pewww.fashionvictim.ro pentru a-ti transpune visul in realitate, imbraca-te ca un print/printesa si vei fi tratat/a pe masura.


Categories: BlogModele

«
»


No Comments, Comment or Ping

Reply to “Esenta luxului se metamorfozeaza in detalii elaborate si elemente sofisticate care reusesc sa transceada totul intr-o stare pura de euforie.”

You must be logged in to post a comment.