Avem trei vedete diferite ca personalitate şi acelaşi model de rochie, cel cu capă. Dacă Lady Gaga şi Katy Perry au preferat albul lăptos, Kim Kardashian-West a purtat, aşa cum ne aşteptam, ţinuta pe negru. Semnătura rochiei  este şi una celebră, Valentino, pe care fiecare dintre cele trei femei celebre a modificat-o subtil.

Kim Kardashian

Kim Kardashian, însărcinată, a îmbrăcat rochia-capă neagră pentru a participa la nunta unui prieten al soţului ei, şi a lăsat-o simplă, fără tăieturi sau modele aplicate, dar foarte, foarte multată pe formele ei proeminente.

rochii missgrey

Kim

Kim a purtat aceeasi rochie varianta pe alb la premiile InStyle. Starleta s-a prezentat la acest eveniment purtând o rochie-capă, albă, pe care a accesorizat-o cu un colier auriu, la baza gâtului.

Katy Perry

Katy Perry a purtat rochia-capă ivoire pe scena galei premiilor Grammy, anul acesta, modelul ei având guler, spre deosebire de cele purtate de Lady Gaga şi Kim. Şi pare o apariţie foarte rafinată pentru excentrica artistă!

Lady Gaga

Dar cea care a dat startul acestui tip de rochie este sus-menţionata Lady Gaga, mama monstruleţilor, care a purtat creaţia Valentino pe alb, cu aplicaţii sub formă de stele pe capă, la gala Kennedy Center Honors, în 2014. E una din acele ţinute care o acoperă pe cântăreaţă, care adoră să îşi facă apariţia mai mult dezbrăcată decât îmbrăcată.

Andreea Balan

Si la noi Andreea Balan a bifat cu o rochie tip capa alba pe Green Carpet, la Media Music Awards 2015 si a fost una dintre cele mai comentate aparitii!

Cine credeţi că a purtat-o mai bine?


Categories: BlogModele, evenimente, item vestimentar, moda, modele, noutati, stil, tendinte, top

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

«
»


No Comments, Comment or Ping

Reply to “Cine poartă mai bine rochia-capă: Kim, Katy sau Gaga?”

You must be logged in to post a comment.