În ultima perioadă, atunci când vine vorba despre accesorii, se pare că femeile merg pe principiul „mai mult e mai bine” – straturi de lanţuri, colecţii de brăţări şi degete pe care tronează inele cu pietre masive sau mai multe adunate ca un scut, se pare să fie tendinţă majoră. Cu toate acestea, o piesă care rămâne singură şi ceva mai clasică ca formă, rămâne ceasul.

Pentru sezonul primăvară-vară 2012, ceasurile sunt acele accesorii stylish care trebuie să atragă atenţia în mod discret. Cu puţin efort, ceasul reuşeşte să transforme o ţinută de la ceva elementar, la ceva ce poate fi fotografiat pentru segmentul „street style”.

rochii missgrey

Iata  o selecţie de ceasuri, în ton cu tendinţele majore propuse la început de sezon, iar gama lor variază de la cele clasice, la cele în culori pastel sau neon.

Modele clasice, preţioase – tipurile de ceasuri în culori metalice nu se vor demoda prea curând, însă faţă de alţi ani când multe femei fugeau de auriu, acesta pare să fie râvnit de majoriatea fashionistelor atât atunci când completează o ţinută elegantă, cât şi una ceva mai casual: blugi şi tricou.

Ceasul şarpe – el mai poartă denumirea şi de ceas brăţară, este acel model a cărui curea se întoarce de mai multe ori pe încheietură. Acest model de ceas se potriveşte unei ţinute casual şi cum cureaua este elementul interesant, cadranul şi sistemul trebuie să fie cât mai simple.

Ceasuri pastelate de dama  – pastelurile se regăsesc în acest sezon şi pe accesorii, mai ales pe ceasuri. Vernil, roz pudrat sau albastru delicat, ceasurile în culori pastel sunt delicate, feminine şi ceva mai micuţe faţă de alte modele, unisex sau de inspiraţie masculină.

Boom de culoare – ceasurile pentru acest sezon sunt cele în culori puternice, neon chiar, monocrom sau în combinaţii funky. Pe blogurile de modă, puteam vedea aceste ceasuri accesorizand chiar şi ţinute glamoroase, haine în nuanţe aurii, cu imprimeuri florale sau chiar animal print.

American Indian – ceasurile cu o curea împletită  sunt perfecte pentru o vară petrecută la mare (chiar dacă sunteti la birou, când va veti uita să vedeti cât e ora, o să simtiti că sunteti la mare).

Alb, alb, alb – albul este non-culoarea verii şi dacă optati în acest sezon pe ţinute imaculate, nu puteti să spargeti tendinţa cu un ceas colorat, aşa că va propunem  modele pure. Angelicul îşi dă întâlnire cu eleganţa pe încheietura dumneavoastra, aveti grijă numai că aceste modele se murdăresc repede.


Categories: BlogModele, moda, modele, noutati, tendinte, vocea modelelor

Tags: , , , , , , , , , , , ,

«
»


No Comments, Comment or Ping

Reply to “Cele mai frumoase modele de ceasuri pentru sezonul de primavara”

You must be logged in to post a comment.