Se anunţă o primăvară permisivă”, spune Cătălin Botezatu despre trendurile sezonului.

Designerul ,are anumite piese preferate pe care le consideră must have în garderoba oricărei femei.

rochii missgrey

Cătălin Botezatu ne pune la curent cu 3  noi trenduri din modă importante:

culorile tari revin in forta primavara aceasta,culori precum precum roz zmeură, portocaliul vibrant sau roşu. Nu uitati totusi si de culorile pastelate care inca se poarta.

jachetele de piele cu maneci trei sferturi sunt un must have in garderoba dumneavoastra.Puteti fi extreme de trendy daca purtati jacheta de piele cu o rochie vaporoasa lunga.

 

pantalonii de piele colant sau din inlocuitori ai pielii raman in trend.Acestia,ca sa fiti sexy, se poarta cu platforme si topuri largi .

Daca va place Catalin Botezatu,trebuie sa stiti ca de curand si-a lansat in magazinul Cocor cartea biografică “Trei vieţi. Pedeapsa”, disponibilă şi sub form de audiobook, în lectura lui Gabriel Duţu.
“Nu este doar o carte citită de o voce frumoasă, ci are și muzică, efecte sonore pe pasajele citite de mine. Succesul pe care primul roman despre viața mea l-a avut ne-a determinat să scoatem cartea pe suport audio, iar recent, am scos-o și în format ebook, așa că poate fi descărcata pe telefoanele smart, tabletele de toate tipurile, laptop, computer.” – a explicat Cătălin Botezatu.

 

 

 


Categories: lansari, moda, modele, noutati, tendinte, top

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

«
»


One Comment, Comment or Ping

Reply to “Catalin Botezatu recomanda ce se poarta … pe BlogModele”

You must be logged in to post a comment.