E ceva hipnotic la Benicio Del Toro care te face sa zabovesti mai mult asupra lucrurilor pe care le face. Nu ma refer doar la filmele in care joaca magistral ci la orice tip de aparitie a lui.

De exemplu, faptul ca am aflat de curand ca Benicio Del Toro este primul barbat care a pozat ca model,in istoria de 12 ani a calendarelor Campari! E o stire care s-ar putea sa reziste mai multa vreme in mintea mea, si la urmatorul party la care voi merge ,sa cer fara sa stau pe ganduri un Campari.

rochii missgrey

“Este o onoare sa devin primul Barbat Campari. Sunt intr-o buna companie cu cele trei amigas ale mele din calendarele anterioare: Jessica Alba, Salma Hayek si Eva Mendes. Imaginile Calendarului Campari 2011 sunt foarte cinematografice, ceea ce m-a incantat foarte mult, fiind actor. Sunt nerabdator sa vad reactia fanilor Campari in fata stilului si temei editiei 2011 a calendarului’’ (Benicio Del Toro).

Alegerea de a folosi un barbat are la baza o explicatie simpla: se implinesc 150 de ani de existenta a brandului Campari, asa ca un asemenea moment cerea o rastunare de situatie!


Categories: moda, noutati

Tags: , ,

«
»


85 Comments, Comment or Ping

Reply to “Benicio Del Toro – primul barbat model pentru Campari”

You must be logged in to post a comment.