Item-urile cu animal print sunt o constantă în trendurile ultimilor ani. Fie că este vorba despre leopard print sau snakeskin, ca este vorba despre nuanţe neutre sau din contră culori puternice, piesele animal print se regăsesc şi în tendinţele primăvară/vară 2013.

Animal printul este adesea considerat prea îndrăznet, “prea mult”. Poate că are această faimă din cauza asocierilor mai degrabă nepotrivite, fiind adesea purtat greşit şi în combinaţii total neinspirate.

rochii missgrey

Piesele cu animal print, oricare ar fi acesta şi în orice combinaţie cromatică, pot fi elementul care transformă total un look simplu, fără a-l încarcă însă inutil.

Versatile şi uşor de asortat, ele pot fi adoptate atât în ţinute de zi, prin alegerea unor piese casual, cât şi în ţinutele de seară.

In ţinutele destinate biroului, cu atât mai importantă este asocierea pe care o faceti atunci când purtati o piesă vestimentară animal print.

Asta nu înseamnă că trebuie să ocoliti imprimeurile inspirate din faună, ci doar să le alegeti şi să le combinati corect.

Cel mai simplu este să va jucati cu accesoriile. O pereche de pantofi cu toc mediu cu imprimeu zebră, alb negru, este ideală în acest sezon. Purtată cu o rochie pe corp midi şi cu un sacou pe deasupra, poate fi varianta perfectă pentru o zi petrecută la birou.

O pereche de pantofi snakeskin în tonuri neutre este la fel de recomandată. Purtati-i cu un costum clasic în nuanţe de albastru închis.

Dacă va place un stil vestimentar feminine, o fusta conică, cu o palmă sub genunchi, în tonuri de gri, poate face parte din outfit-urile tale de birou. Purtati-o cu cămăşi fine şi feminine, albe sau negre şi cu pantofi stiletto cu tocul mediu.

Puteti opta şi pentru o pereche de pantaloni animal print, dar aceştia sunt recomandaţi în situaţia în care dress code-ul de la birou nu este foart rigid.

Dacă sunt impuse ţinutele în culori închise şi nu puteti adopta o piesă cu animal print, mizati doar pe detalii discrete, cum este o curea simplă în talie sau o brăţară discretă cu animal print.

Pentru zilele răcoroase, o eşarfă animal print este foarte chic, alături de un trench şi o tinută office clasică.


Categories: BlogModele, moda, noutati, tendinte, vocea modelelor

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

«
»


139 Comments, Comment or Ping

Reply to “Animal print în ţinutele de birou- afla totul despre aceste trend pe BlogModele”

You must be logged in to post a comment.